Waar word je blij van?

Gepubliceerd op 20 juni 2024 om 20:58

Hé hoi, wat leuk dat je langskomt om mijn nieuwe blog te gaan lezen.

Waar word jij blij van? Leuk, als je hieronder even iets achterlaat waar jij nou écht blij van word. Want van positieve berichten worden we allemaal blij toch?

Waar word ik zelf blij van? 

Van het zonnetje dat schijnt, van mijn gezin en de dingen die we samen ondernemen, ik kan ook blij worden van bankhangen met een leuke film of serie en hapjes op tafel, van buiten zitten als het mooi weer is, zwemmen met Chloë, afspreken met vrienden en familie maar ook tijd voor mij alleen vind ik heel prettig 😊 hobby'en, leuke creaties maken voor anderen, shoppen daar hou ik ook van, wandelen en fietsen (Ik zeg weleens tegen mezelf dat het goed is om lekker te gaan bewegen.. maar ik hou helemaal niet van TE veel beweging dus ik hou het nu gewoon simpel bij fietsen en wandelen want daar haal ik wel plezier uit)

 

Er zijn nog veel meer dingen die me blij maken 🥰 een lekker kopje koffie, een lekkere maaltijd, elke maand als het loon weer gestort word 😇, een leuke droom, dagdromen en nog eigenlijk te veel om op te noemen waar ik nog meer blij van word.

Ik ben soms wat enthousiast als ik iets in het hoofd heb. En als ik eenmaal iets écht wil dan ga ik daar met de volle 100% voor. Mijn tijd met mijn gezin is mij heilig en daar wil ik mij altijd 100 % voor inzetten en er voor hun zijn! Mijn creativiteit geeft mij rust en voldoening. Om bezig te zijn en om anderen blij te maken met mijn creaties geeft me een positieve boost en die vind ik zeer prettig!

Ik kan bijna niet wachten tot mijn ruimte klaar is in de achtertuin, maar geduld is een schone zaak en dat heb ik niet altijd! 😄 dat is echt "gewoon" hoe ik ben en dat geeft niet. het weer heeft de afgelopen tijd ook niet echt meegezeten.. want de voorgevel van mijn hobbyruimte moet er nog uit omdat ik er openslaande deuren in wil hebben 😇🥰 en daar hebben we gewoon zonnige dagen voor nodig en tijd 😅 want manlief werkt door de weeks en af en toe zelfs overver en ik werk om het weekend waardoor de tijd soms echt ontbreekt! 😢 helaas. Maar dat gaat goedkomen 😊🍀 als alles klaar is dan kan ik beginnen met het inrichten en de workshops die ik wil gaan geven. Dit zullen eerst workshops zijn om armbandjes, kettingen en oorbellen te maken met kralen 😍 ik heb hier echt mega veel zin in om mensen te ontvangen en blij te maken met een super leuke creatieve middag/avond. ❤️

Ik wil graag vanaf september starten met een thuis studie: Welzijnscoach. Dit lijkt me echt iets voor mij en hier zal ik ook zeker mij 100 % voor inzetten. Hier hoop ik in de toekomst wat mee te kunnen doen op mijn werkplek. Dat is mijn doel hiermee 🥰 

Ik ben nu zeer nieuwsgierig wat jullie allemaal blij maakt. Laten jullie even een berichtje achter?

Lieve groetjes Lizzie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.