Motivatie blog!

Gepubliceerd op 3 maart 2023 om 09:06

Je bent goed zoals je bent.

Hallo mooi mens die deze blog leest. Ik wil je vertellen dat je prachtig bent, dat je nooit mag veranderen omdat je nu denkt dat je niet goed genoeg bent want dat ben je namelijk wel. Je bent perfect zoals je bent, er is niemand zoals jij en je mag er zijn zoals iedereen er mag zijn.

Vind je jezelf niet mooi genoeg? Waarom dan niet? Omdat een ander dunnere benen heeft.. of blond haar en jij bruin? Of denk je dat je meer vrienden maakt als jij je helemaal suf sport in de sportschool terwijl je dat helemaal niet leuk vind? Je hoeft geen dingen te doen waar je niet achter staat. Vind je het niks om hard te lopen? Nou dan doe je dat lekker niet. En als je het wel leuk vind, nou lekker doen dan! 

Een ander kan vinden wat hij wil maar jij bent de baas over jezelf. Een ander kan niet voelen wat jij voelt op dit moment dus spreek het uit en wees niet bang wat een ander dan vind. Een ander mag zijn mening hebben, maar dat mag nooit een reden van jou zijn om iets met tegenzin te doen! Een ander vind het misschien niet goed zoals jij met bepaalde dingen omgaat, nou daar heeft diegene helemaal niks over te zeggen. Jij doet de dingen op jou manier en daar mag je hartstikke trots op zijn!

Probeer soms eens de gedachten die je hebt te achterhalen waar ze weg komen. Waarom voel je je soms eenzaam of voel je je verdrietig? Of niet mooi of juist wel. En alle gevoelens mogen er zijn, alleen ze mogen niet de overhand nemen en jou je anders laten voordoen wie je bent. Probeer te kijken wanneer je rust nodig hebt en wanneer je behoefte hebt aan plezier en gezelligheid. En respecteer elkaar hierin.

Maak van elke dag een feestje en wens elke mopperkont die je tegenkomt een fijne dag. Laat de moppers bij die persoon en draag je eigen vrolijkheid met je mee. 

Vooral vrouwen hebben in de tijd van hun maandelijkse periode een soort van depressie gevoel. Dit heeft alles te maken met hormonen. Heel vervelend. (Sorry mannen. Het is nu eenmaal zo) misschien is er een oplossing voor.. misschien niet!? Maar mocht die er zijn dan zou ik dat heeeel graag willen weten! 😊 

Ik hoop dat je het toch fijn vind om te lezen dat je niet de enige bent. En dat deze blog je even weer een boost heeft gegeven! 😁

Veel liefs, Lizzie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.