De tijd vliegt voorbij..

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 18:05

Hé hoi wat leuk dat je een kijkje neemt en even komt lezen! 😊

De vakantie is alweer een poosje voorbij (4 hele weken alweer) het is aan ons voorbij gevlogen. De eerste week van onze vakantie zijn we een midweekje naar Texel geweest. Dat was echt zo ontzettend leuk 🥰 Chloë deed mee aan de mini disco en het strand was één groot avontuur voor haar. Nog bij de zeehonden langs geweest en dat waren haar grote vrienden. Ze was ermee aan het praten alsof ze elkaar al jaren kenden. Toch was het voor Chloë wel heel erg vreemd op een heel andere plek dan thuis te zijn. De nachten gingen goed maar de middagen wilde slapen soms niet helemaal goed lukken en dat geeft ook niks maar het maakt van het ouderschap wel eens een hele grote uitdaging.

Na onze midweek hadden we nog 2 weken thuis vakantie. Het weer werd wel een beetje minder maar goed dat mocht de pret niet drukken.. vakantie is vakantie en dan mag alles en "moet" je niks! Dat is toch wel het allerfijnst.

We zijn nog wezen zwemmen in Veendam 🩷 Chloë houd van water en ze had de grootste lol en wij daardoor ook. Omdat ze op de terugweg sliep gingen we nog door naar Appingedam naar de kringloop winkel. We vonden daar een staand krijtbord wat we mee hebben genomen en Chloë vond daar nog een pop die ze niet meer los wou laten dus die hebben we ook een fijn tweede leven gegeven. Ze krijgt hier alle flesjes en aandacht die ze nodig heeft. 

Er is nog een mountenbike fiets voor mij gekocht zodat ik lekker kan mountenbiken als het mooi weer is in de avonduren en ik wil wat meer gaan wandelen. De conditie is ver te zoeken dus die wil ik graag weer terug vinden.

Ik ben ondertussen een heel stuk verder in mijn tweede gedichten bundel en heb alweer een aantal armbandjes afgemaakt 🤩 nog wat wezen etsen en wat vinyl beplakt en shirts bedrukt.. ik voel me een gelukkig mens!

Deze website is veranderd en ook als je nu lizziescreaties.nl intoetst dan kom je uit op deze site. Het eerste idee was een aparte website te maken maar waarom niet gewoon 2 in 1 😊🥰 ik ben er heel blij mee.

Chloë zit nu in de overgangsfase van 2 slaapjes naar 1 slaapje dus we hebben het er deze dagen een beetje druk mee om haar een soort van goed ritme aan te bieden al daagt deze fase ons ook heel erg uit als ouders zijnde. Chloë daagt ons ook steeds meer uit en dat is soms wel eens lastig maar vaker is ze heel lief en heel vrolijk dus dat maakt het toch wel weer fijn om papa en mama te zijn! 🩷 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.