Bezig bijtje

Gepubliceerd op 29 september 2023 om 20:57

Hé hallo

Wat leuk dat je langskomt om mijn blog te lezen!

Het is erg druk in huize Weesie-Mulder 😊 maar wel met allemaal leuke dingen. Ik heb ontzettend veel leuks mogen bedrukken op aanvraag en ook nog de shirts mogen bedrukken van het volleybalteam van mijn moeder haar afdeling op het werk. Heel erg dankbaar voor.

Ik krijg allerlei leuke opdrachten om armbanden sets te maken en daar ben ik nu ook weer druk mee bezig.. en weet je wat het allerleukste is? Ik geniet er van! 😊

Chloë gaat zo snel met alles! Ze pakt eten voor de poezen uit de kast en roept ze ook als ze dan nog niet in de buurt zijn. "KOMMMMM POES Eeeet" roept ze dan 🥰 zo lief.

Ze heeft een krijtbord in de kamer staan met aan de anderen kant een white bord en daar moeten we elke dag op tekenen. Chloë verteld wat we erop moeten maken "poes" "sis" (vis) "MAUW" heel veel poezen dus.. 

Ze kletst ons de oren van het hoofd. Steeds meer verstaanbaar maar ook nog veel in haar eigen taal. (Het lijkt soms wel Chinees). Ze weet heel goed wat ze wil, wat ze van ons verwacht "zit" "staan" "NEEEE daar" en op deze manier worden we neergezet zoals zij dat wil 😂 en meestal doen we mee in haar spel maar soms dan moeten we ook bijvoorbeeld het eten maken of de was even doen... (het huishouden noemen ze dat) en dat vind Chloë nog wel eens moeilijk te accepteren. En dat geeft ook niks 😊 dan is ze even boos. (Gaat ook wel weer over)

Ze doet sinds kort ook puzzels maken.. "dan noemen we alle diertjes op en zij zegt ons na..en daarna doet ze de puzzelstukjes in het goede vakje" en als we naar buiten gaan dan roept ze al "Schoenennnnn, Jas, Tas" 😍 ze weet het allemaal als de beste!

Afgelopen woensdag wou ik met haar zwemmen. Maar er kwam nog een man om de glasvezel aan te leggen. In de brief stond dat er een voorbereider was geweest waarmee besproken was hoe het moest worden aangelegd en waar de kabels langs moesten enzovoort zodat degene die kwam, gelijk aan de slag kon. Nou, wij hebben nooit een voorbereider gezien en ik nam aan dat deze persoon die zou komen wel zo kundig was om zelf aan de slag te kunnen met mijn uitleg (die ik van mijn man had toegefluisterd gekregen). Nou, meneer kwam... deed keurig zijn schoenen uit! Dribbelde wat heen en weer.. moest even de meterkast zien.. en daarna de kelder.. ("Chloë schreeuwde ondertussen naar beneden dat die man ONMIDDELLIJK weer terug uit die kelder moest komen. ") toen hij weer boven was en ik vertelde hoe hij het allerbeste te werk zou kunnen gaan nam hij de benen! Ik zou even een boortje halen waardoor er een plank weg gehaald kon worden en toen stond hij buiten te dribbelen.. ik nog wachten tot hij weer naar binnen kwam.. maar hij bleef daar maar staan te dralen en te doen.. dus ik maar naar buiten en nog even verteld dat er nog een andere optie was aan de buitenkant van het huis (ook op instructies van mijn man) maar hij ging toch maar even met zijn baas mailen en dan kwam hij nog een andere keer weer terug. Die datum moet nog per brief binnen komen. En hierdoor heb ik niet kunnen zwemmen met Chloë want hierna is ze eerst maar op bed gegaan. Zo moe was ze.. 

Gister ochtend zijn we nog even samen met een vriendin en haar jongste dochter naar de speeltuin geweest! Was ook erg leuk en gezellig. Chloë vermaakt zich prima en de glijbaan blijft dan toch haar favoriet. Ze heeft toch ook nog wel een poos op de schommel gezeten (met zo'n bakje eromheen) en ze had het grootste woord! 😍 mijn kleine kletskous. Toen we onderweg naar huis waren is ze in de auto in slaap gevallen. Ik heb haar zo vanuit de auto in bed kunnen leggen. 😇😊 zo lief.

Nou genoeg gekletst voor deze keer 😊 ik hoop dat je het leuk vond om weer te lezen en tot snel met weer een volgende blog! 😘 

Liefs!

Reactie plaatsen

Reacties

Diana Roffel
een jaar geleden

Gezellig de dag doornemen