Koningsdag 2022

Gepubliceerd op 27 april 2022 om 22:15

Koningsdag 2022

Wat een gelukje dat mijn man deze week en volgende week vrij is. Zo konden we vandaag even gezellig naar de koningsmarkt in Winschoten.

Rond 7.00 uur werd Chloë wakker en stapten wij ook uit bed. Even lekker rustig ontbijten en daarna speurden papa en mama nog even wat op het internet en Chloë lag lekker te spelen met haar eenhoorn knuffel in de box. (ja, dat is haar lievelings. van alle knuffels kiest ze een niet bestaand dier uit die zij het allerleukst vind).

Chloë vind het niet zo nodig om haar ogen dicht te doen voor een slaapje en vind zichzelf groot genoeg ( JA, echt hoor, 4 en halve maand oud.... ) om zelf te kunnen bepalen hoe en wanneer ze slaapt. Meestal neemt mama de beslissing maar ze keek me nogal streng aan en ik liet vandaag dan deze beslissing gewoon maar aan haarzelf over.

Net iets voor tienen nog even een flesje gemaakt zodat Chloë met een verzadigde buik haar markt avontuur aan kon gaan.

Rond 10.00 uur gingen we op pad. Maxi-Cosi op tafel, Chloë erin en gaan met die banaan......

Heel de markt over geweest en tegen 11.15 uur gingen we even ergens zitten om wat te gaan eten!

 

2 panini's werden er besteld en net op dat moment besloot Chloë om het eventjes op een krijsen te zetten. Ik raak dan altijd lichtelijk in paniek...... Ik rende in mijn hoofd al de hele lange straat door om ergens een fles te kunnen bemachtigen toen ik er achter kwam dat we onze eigen fles gewoon nog op het aanrecht hadden laten staan. Mijn man bleef (zoals altijd) rustig en nam haar even op schoot! 

Chloë (die zichzelf nog steeds groot genoeg vond en alles interessant vind) besloot dat ze nog niet klaar was met boos zijn en mijn man had ook nog steeds besloten om gewoon rustig door te gaan met het sussen van Chloë haar driftbui.... hij won! :-) 

Na zijn overwinning konden we onze panini opeten en onze tocht vervolgen... maar nu dus gewoon richting de auto!

 

bij het laatste kraampje voordat we weer bij de auto waren stond mijn man ineens stil... nog net op tijd kon ik ook stil gaan staan, pfwoej, een botsing met mijn man weten te voorkomen!

hij zag een leuk speelkleed voor Chloë en nadat ik hem ook in het vizier had hebben we hem meegenomen. wat een gelukje!

 

eenmaal weer thuis, Chloë de fles gegeven en toen nam mama de regie even weer over de beslissing wanneer en hoe Chloë haar slaapjes werden ingedeeld. Even mopperen op mama maar uiteindelijk vond ze toch ook wel dat ik gelijk had en is ze maar even gaan slapen.

Nadat ze weer wakker werd mocht ze haar nieuwe speelkleed uitproberen.. och wat een plezier was dat zeg! 

Zoveel mooie kleurtjes en er zaten zoveel mooie knuffeltjes aan dat die hele eenhoorn even vergeten werd ;-)

 

al met al een geslaagde dag! 

 

Ik hoop dat jullie ook een leuke dag hebben gehad!

 

Liefs Lizzie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.