De vakantie 2022

Gepubliceerd op 2 augustus 2022 om 21:20

Onze vakantie zit er inmiddels alweer twee en halve week op. Wat gaat die tijd snel zeg.. De eerste week zat ik nog met mijn hoofd in de drukte van het werken... ik moest even in de relax modus komen!

We hadden een thuis vakantie met leuke uitstapjes. Chloë had in de eerste week een soep oog maar dat mocht de pret niet drukken. we gingen naar de kinderboerderij en dat vond onze prinses hartstikke leuk. Ezeltjes aaien en varkentjes zien (dat is gewoon Peppa big in het echt moet ze gedacht hebben). -kinder serie voor de mensen die niet weten wat Peppa big is- 

Na de kinderboerderij nog even het centrum in. Ik vind dat zo gezellig.. gewoon samen even rondneuzen in de winkels.

Chloë werd op den duur wat vervelend omdat ze moe begon te worden dus besloten we naar huis te gaan. Toen we bijna bij de auto waren viel ze in slaap (ja hoor.. altijd zo) ook prima konden papa en mama nog even een patatje eten! 

 

We gingen nog naar Groningen om lekker te struinen en even te lunchen. Hier kocht ik nog een mega leuke roze broek met blazer. ( ik hou daarvan, gewoon "net" even iets anders dan gewoon ). 

en bij de kringloop vond ik nog een mega leuk rokje waar ik helemaal gelukkig van werd. (daarvan kan ik de hele dag op wolkjes lopen. spotgoedkoop en helemaal mijn smaak. wat wil je nog meer?)

 

verder gingen we naar de dierentuin. Wat een avontuur.. Op safari door de savanne en Chloë had de tijd van haar leven! ze zat druk rond te kijken en vond alles interessant. 

Na ons dierentuin avontuur kochten we in het centrum van Emmen nog een loopstoel voor onze prinses. Ze gaat nu alleen nog in de achteruit maar dat geeft niks.. zodra ze de eerste versnelling heeft gevonden dan rent ze ons straks voorbij. (ze kan nog niet kruipen maar ik denk dat dat niet zo heeel lang meer duurt. Chloë doet alles op haar eigen manier. ze wil het liefst al rennen en ik wil haar zoveel mogelijk volgen maar haar tempo in wat ze wil en probeert gaat soms zo snel dat ik haar niet kan bijhouden! ;-) het is een slim kind.

 

de tweede week werd Chloë ziek. 3 dagen had ze bijna 40 graden koorts... alleen in de middag ging het nog wel redelijk. Tranen met tuiten, niet haar draai kunnen vinden, zelfs bij mama in slaap vallen en eenmaal in bed moeilijk in slaap komen.. och zo konden we haar helemaal niet! van een meisje die altijd vrolijk is en alleen echt heel chagrijnig kan worden van oververmoeidheid naar een heel ander kind vond ik een beetje eng.. 

Ik probeerde de dokter nog te bellen voor wat tips.... maar ik kreeg een bandje aan de telefoon: Onze praktijk is gesloten wegens het niet aanwezig zijn van de assistente. ik kon alleen een spoed nummer bellen maar goed, ik had ook niet echt spoed. ik vond het gewoon erg vervelend voor haar.

na 3 dagen had ze allemaal vlekjes over haar hele lichaam. (toen kwamen we erachter dat ze de zesde ziekte had).

ineens knapte ze weer op. ze kon weer lachen en ik had mijn vrolijke prinses weer terug.

 

Op 7 juli waren we 5 jaar getrouwd. Dat moesten we toch wel even vieren. We zijn toen lekker uit eten geweest samen. Alcohol vrije cocktails gehad (ik drink geen alcohol... ik voel me daar niet lekker van) en heerlijke tapas gegeten.

 

De derde week hebben we lekker gerelaxt in onze achtertuin. En op zondag gingen we samen zwemmen in Tropiqua. Chloë heeft het een half uurtje volgehouden in het kleine badje. Ze is daarna als een blok in slaap gevallen. Maar het was erg leuk. we hebben genoten!

 

Ineens was het alweer maandag... 3 weken later en onze vakantie was alweer voorbij! (huilen.... )

 

wel leuk nieuws: Ik heb een sublimatie printer gekregen, een transferpers en een mokkenpers. (van MIJN man.. de liefste man ter wereld)

nu ben ik aan het oefenen om shirts, tassen te bedrukken en wat ik nog allemaal nodig heb. 

Graag wil ik ook flessen of drinkbekers met teksten gaan voorzien.. en dat gaat me ook zeker allemaal lukken! (Ik motiveer mezelf even, soms komt de onzekerheid ontzettend hard aanwaaien)

 

en zeer binnenkort kan ik onbeperkt producten in mijn webshop zetten! :-D leuk hea? 

 

hou de site dus goed in de gaten.

 

Liefs, Lizzie!

Reactie plaatsen

Reacties

Diana Roffel
2 jaar geleden

Leuk dat jullie hebben genoten. En succes met je toekomstige Creatieve ideeën 💡

Jolanda
2 jaar geleden

Super leuke blog!
Ga zo door :) & wie weet zie ik binnenkort iets leuks in je webshop!

Liefs, Jolanda