2023 - Gelukkig nieuwjaar

Gepubliceerd op 4 januari 2023 om 22:24

Gelukkig nieuwjaar allemaal. Zitten we zomaar in het jaar 2023, wat gaat dat snel zeg! 

 

ze zeggen wel eens: Het lijkt allemaal nog sneller te gaan als je kinderen hebt. Nou dat is zeker weten waar.

 

Een terugblik op 2022: één heel jaar waarin ik een mama ben en ik moet zeggen dat was niet altijd zoals ik van te voren in mijn hoofd had. Mama zijn is geweldig maar er zijn ook momenten geweest (en nog) waarin ik mezelf erg ben tegen gekomen. Het even "zomaar" weg kunnen gaan, het "even" een momentje voor mezelf , een spontane shop actie, een feestje of een verjaardag waren niet allemaal zo gauw geregeld als eerder.. rekening houdend met een slaapje, tas inpakken, hongerig kind.. nou daar moest deze mama heel erg aan wennen en nog steeds vind ik sommige dingen best lastig. En dat mag ook wel gezegd worden vind ik (Ik hou ontzettend veel van Chloë en ik zal alles voor haar doen wat er ook maar in mijn macht ligt, maar daarom wil ik zeker wel eerlijk zijn over hoe ik de dingen ervaar en zo vast ook vele mama's met mij.) 

Er zijn ook heeeeeeel veel positieve momenten geweest in 2022. Chloë haar eerste hapje, alle leuke uitstapjes, de knuffels haar eerste pasjes, haar lachjes, haar eerste verjaardag en haar zoooo hard zien groeien bracht ook zoveel geluk met zich mee. Ik vind het steeds leuker en leuker worden en ik zou al deze momenten voor geen goud willen missen.

vorig jaar heb ik voor het eerst op een aantal markten gestaan met mijn zelfgemaakte sieraden en gemaakte creaties samen met Melissa en haar zelf gemaakte strikken. Daar ben ik ontzettend trots op.

Dit had ik nooit durven dromen en kunnen doen zonder al die lieve mensen om mij heen en ik ben daar echt heel erg dankbaar voor. 

 

2022 was best een druk jaar, maar ook een heel mooi jaar. 

Ik heb heel veel geleerd en ook heel veel moeten accepteren van mezelf.

 

Soms baal ik wel eens van mezelf dat ik niet altijd de tijd of moeite kan vinden om wat vaker familie of vrienden te bezoeken. (niet dat ik ze nooit zie, maar misschien soms gewoon te weinig). Ik vind jullie wel allemaal heel lief!

 

Goede voornemens? Ja! die heb ik altijd. 

# Een nieuw gedichtenbundel schrijven

# meer blogs schrijven

# zo doorgaan met mijn sieraden maken en daarmee meer bekendheid creëren. 

# Heel veel tijd en ruimte maken voor leuke dingen met ons gezin

# en nog een klassieker: nog een paar kilo's afvallen 

 

Laten we het hier eerst bij houden ;-) anders loop ik straks weer te hard van stapel.

Ik wens voor iedereen (écht iedereen) een heel mooi jaar met heel veel liefde, gezondheid, geluk en lieve mensen om je heen. En onthoud: Jij bent het waard!

 

Liefs Lizzie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.