December 2023

Gepubliceerd op 1 december 2023 om 09:14

Hé hallo allemaal.

Het is vandaag 1 december 2023.. het jaar is al weer bijna voorbij en dan gaan we met nieuwe voornemens en goede moed 2024 in!

Ik zocht dit jaar naar een soort balans tussen werk, privé, tijd voor Chloë, tijd voor hobby's, tijd voor mezelf, tijd voor mijn man, tijd voor familie en tijd voor vrienden.. nou dat is niet helemaal gelukt en dat zal ook nooit helemaal lukken want ik wil nu eenmaal soms meer in mijn hoofd dan dat ik werkelijk kan. (Daarmee bedoel ik dus, alles tegelijk)

Op sommige momenten ben ik wel eens de kluts kwijt en daar zal ik vast niet de enige in zijn. Ik kan niet zo goed tegen "heel veel in één keer" bijvoorbeeld deze komende week.. dit weekend hebben we nog sinterklaas, maandag en dinsdag moet ik werken, maandag avond heb ik iets gepland, woensdag ochtend komt er visite en donderdag 7 december is Chloë jarig, vrijdag ochtend moet ik naar de fysio en dat weekend van 9 en 10 december vieren we Chloë haar verjaardag! En dan maandag moet ik weer aan het werk..

Als ik dat dan zo doorneem dan draait mijn hoofd overuren.. 😇 ik kan die chaos soms niet helemaal hendelen zoals ik dat op sommige momenten juist wel heel goed kan.

En ik vind het ook vervelend om anderen het gevoel te geven dat ze er niet toe doen, door op visite gaan uit te stellen of door dingen af te moeten zeggen! Maar soms dan is het even niet anders.. ik moet dat zelf ook accepteren!

En soms als ik dan een paar goede weken heb.. en ik maak tijd om op visite te gaan of leuke dingen te ondernemen dan denk ik.. waarom doe ik dat niet gewoon vaker? Het geeft op dat moment ook wel veel energie.

Balans dus! Maar dat is zoooo lastig 🤭 nou ja, misschien maakt mijn hoofd het mij soms wel eens lastig!

Er zijn ook heel veel leuke momenten geweest dit jaar. Alle verjaardagen die we hebben gevierd van iedereen waren heel erg gezellig, we hebben een hele mooie vakantie gehad en we zijn naar Texel geweest met ons drieën 😍 ik heb op een paar marktjes gestaan wat ik écht heel erg leuk vond en ik heb veel creaties mogen maken op bestelling. Ik heb een écht boek gelezen voor het eerst sinds tijden en we hebben veel gedanst met Chloë en gezongen!

Chloë is zo hard gegroeid dit jaar, zowel fysiek als mentaal 😍 ze praat honderduit en ze kan al zoooveel! Ik ben zoooooooo trots op haar! Ik wil haar alles geven wat ik kan doen!

Heel veel liefs, lizzie! 

Soms onzeker, soms totaal niet onzeker, soms sociaal, soms gewoon wat minder sociaal, vaak creatief, soms gewoon even wat minder, soms vol energie, en soms een lege batterij.. het draait waarschijnlijk allemaal om de balans!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
10 maanden geleden

Hier kan ik mij helemaal in vinden, het is soms erg lastig!
Maar maak ook tijd voor je zelf. 🥰